KURKIME BIM KARTU
Koja kojon su BIM startuoliais ir profesionalais,
pagal Jūsų verslo poreikius ir finansines galimybes.
November 23, 2012 by Šaltinis: kompanija "Autodesk"
 Visų „Autodesk“ PĮ naudotojų, dirbančių su 2012 ar senesnėmis versijomis, dėmesiui!
Iki 2013-ųjų sausio 31 dienos yra pats palankiausias metas atsinaujinti turimą „Autodesk“ programinę įrangą, nes nuo vasario 1-osios kompanija „Autodesk“ keis programų atnaujinimo tvarką.

Visų „Autodesk“ PĮ naudotojų, dirbančių su 2012 ar senesnėmis versijomis, dėmesiui!

Iki 2013-ųjų sausio 31 dienos yra pats palankiausias metas atsinaujinti turimą „Autodesk“ programinę įrangą, nes nuo vasario 1-osios kompanija „Autodesk“ keis programų atnaujinimo tvarką ir pritaikys naują produktų atnaujinimo kainodaros modelį.

Tokiu atveju „Autodesk“ programų atnaujinimas iš 1-6 ankstesnių versijų (t.y. 2013 metais bus galimas atnaujinimas iš 2013-2008 versijų) kainuos apytiksliai 70% naujos licencijos kainos vietoj dabar esančių ~50%. Senesnės nei -6 versijos nebebus atnaujinamos, ir norintiems dirbti su nauja versija teks ją pirkti už visą naujos licencijos kainą.

Numatomi atnaujinimo kainų pokyčiai nėra džiuginantys, tačiau svarbūs planuojant PĮ atnaujinimo biudžetą. Norime atkreipti dėmesį, kad atskirų „Autodesk“ produktų pirkėjams atnaujinant programas verta pereiti prie komplektų. Tokiu atveju atnaujindami PĮ į naujausią versiją ne tik sutaupysite, bet ir gausite labiausiai jūsų veiklai tinkamų produktų ir įrankių komplektą.

Dėl „Autodesk“ programinės įrangos atnaujinimo kainų ir galimybių prašome kreiptis tel. 8 5 2398111 arba el. paštu info@aga-cad.lt.

Ačiū.

Jūsų užklausa

Mane domina:

Ar sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, renginius, produktus, paslaugas bei akcijas? *
  Taip
  Ne

* - Privalomi laukeliai

Ačiū.
Knygos atsisiuntimas prasidės kelių sekundžių bėgyje.

Knygos parsisiuntimas

* - Privalomi laukeliai

Dėmesio! Spausdami ATSISIŲSTI sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, įmonės paslaugas, renginius, produktų atnaujinimus ir akcijas (naujienlaiškio galima bet kada atsisakyti). Įprastai naujienlaiškį siunčiame 1-2 kartus per mėnesį.

Ačiū.

Prenumerata

Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. | Privatumo politika X