KURKIME BIM KARTU
Koja kojon su BIM startuoliais ir profesionalais,
pagal Jūsų verslo poreikius ir finansines galimybes.
Maloniai kviečiame visus atvykti į statybų parodą RESTA 2014, kuri vyks balandžio 24-27 d. LITEXPO parodų rūmuose. Apsilankę AGA CAD stende Nr. 2.03 sužinosite apie:
•       naujausias „Autodesk“ kompanijos programų 2015 versijas;
•       BIM platformos programinę įrangą, su kuria galima kurti projektus greičiau, paprasčiau ir kokybiškiau;
•       medinių pastatų ir laiptų projektavimui skirtą programą SEMA, kurią gyvai pristatys svečias - iš Vokietijos atvykęs SEMA GmbH įmonės atstovas.
 
Parodoje dalyvaus AGA CAD specialistų komanda, galinti pademonstruoti projektuotojams skirtos „Autodesk“ ir SEMA kompanijų programinės įrangos galimybes. Jie konsultuos, kokias programas tikslingiausia rinktis, ir atsakys į Jums rūpimus klausimus.

RESTA 2014 logoMaloniai kviečiame visus atvykti į statybų parodą RESTA 2014, kuri vyks balandžio 24-27 d. LITEXPO parodų rūmuose. Šiais metais šalia statybų ir remonto dalies paroda apima ir šias temas:

  ·  „protingų“ namų valdymo sistemos;

  ·  nekilnojamojo turto vystytojų pasiūlymai;

  ·  gyvenamosios aplinkos projektavimas, įrengimas ir priežiūra.

Projektavimo tematika pristatoma pagrindinių rūmų 2-oje parodos RESTA 2014 salėje. Kviečiame apsilankyti parodoje ir sužinoti visas naujienas apie „AGA CAD“ atstovaujamą programinę įrangą projektuotojams.

Apsilankę AGA CAD stende Nr. 2.03 sužinosite apie:

  • naujausias „Autodesk“ kompanijos programų 2015 versijas;
  • BIM platformos programinę įrangą, su kuria galima kurti projektus greičiau, paprasčiau ir kokybiškiau;
  • medinių pastatų ir laiptų projektavimui skirtą programą SEMA, kurią gyvai pristatys svečias - iš Vokietijos atvykęs SEMA GmbH įmonės atstovas.

Parodoje dalyvaus AGA CAD specialistų komanda, galinti pademonstruoti projektuotojams skirtos „Autodesk“ ir SEMA kompanijų programinės įrangos galimybes. Jie konsultuos, kokias programas tikslingiausia rinktis, ir atsakys į Jums rūpimus klausimus.

Kviečiame visus nepraleisti progos susipažinti su naujausiomis programinės įrangos naudojimo tendencijomis ir programų galimybėmis. Jei norite asmeniškai susitikti, prašome susisiekti el. paštu: info@aga-cad.lt.

Iki susitikimo parodoje,

AGA CAD komanda

Ačiū.

Jūsų užklausa

Mane domina:

Ar sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, renginius, produktus, paslaugas bei akcijas? *
  Taip
  Ne

* - Privalomi laukeliai

Ačiū.
Knygos atsisiuntimas prasidės kelių sekundžių bėgyje.

Knygos parsisiuntimas

* - Privalomi laukeliai

Dėmesio! Spausdami ATSISIŲSTI sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, įmonės paslaugas, renginius, produktų atnaujinimus ir akcijas (naujienlaiškio galima bet kada atsisakyti). Įprastai naujienlaiškį siunčiame 1-2 kartus per mėnesį.

Ačiū.

Prenumerata

Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. | Privatumo politika X