KURKIME BIM KARTU
Koja kojon su BIM startuoliais ir profesionalais,
pagal Jūsų verslo poreikius ir finansines galimybes.
April 26, 2013 by
Džiaugiamės galėdami pranešti, kad į „AGA CAD“ pranešimą spaudai apie bendradarbiavimą su „Arup“ atkreipė dėmesį didžiausias verslo žinių portalas ir laikraštis „Verslo žinios“. Remiantis pranešimu spaudai ir per interviu gauta informacija, leidinyje paskelbtas straipsnis apie „AGA CAD“ eksporto rezultatus.

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad į „AGA CAD“ pranešimą spaudai apie bendradarbiavimą su „Arup“ atkreipė dėmesį didžiausias verslo žinių portalas ir laikraštis „Verslo žinios“.

Remiantis pranešimu spaudai ir per interviu gauta informacija, leidinio žurnalistė Rima Rutkauskaitė operatyviai paruošė straipsnį apie „AGA CAD“ eksporto rezultatus.

  Skaityti straipsnio santrauką   Vilniečių įmonė atkreipė didžiausių projektuotojų dėmesį

  Skaityti visą straipsnį „Buvo įkyrūs ir užsispyrę“ (pdf)

Ačiū.

Jūsų užklausa

Mane domina:

Ar sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, renginius, produktus, paslaugas bei akcijas? *
  Taip
  Ne

* - Privalomi laukeliai

Ačiū.
Knygos atsisiuntimas prasidės kelių sekundžių bėgyje.

Knygos parsisiuntimas

* - Privalomi laukeliai

Dėmesio! Spausdami ATSISIŲSTI sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, įmonės paslaugas, renginius, produktų atnaujinimus ir akcijas (naujienlaiškio galima bet kada atsisakyti). Įprastai naujienlaiškį siunčiame 1-2 kartus per mėnesį.

Ačiū.

Prenumerata

Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. | Privatumo politika X