KURKIME BIM KARTU
Koja kojon su BIM startuoliais ir profesionalais,
pagal Jūsų verslo poreikius ir finansines galimybes.
Įmonės vadovui ar asmeniui, atsakingam už įmonės finansus, yra itin svarbus investicijų į BIM atsiperkamumas. T.y., kiek įsigytos projektavimo technologijos padės sutaupyti? Ar tai pakels įmonės vertę ir padidins jos pelningumą? Kiek užtruks apmokymai? Trumpiau – rūpės konkretūs realybe pagrįsti skaičiai.
Investicijų į PĮ grąžą (ROI) galima lengvai apskaičiuoti.

Jei projektuojate naudodami CAD platformos programinę įrangą, perėję prie BIM platformos modeliavimo programų pajustumėte akivaizdžią naudą: žymiai didesnį projektavimo darbų greitį, paprastesnį projektavimo procesą, automatiškai atliekamas projekto korekcijas, geresnę projektavimo darbų kokybę ir pan. Taigi, su BIM programomis jūs paprasčiausiai galėsite dirbti geriau.

Aukščiau išvardintos projektavimo technologijų galimybės ir projektavimo darbų greičio padidėjimas aktualiausi projektuotojui. Įmonės vadovui ar asmeniui, atsakingam už įmonės finansus, greičiausiai tai rūpės mažiau nei investicijų į BIM atsiperkamumas. Kaip tiksliai apskaičiuoti investicijų į BIM technologijas grąžą, kviečiame skaityti mūsų tinklaraštyje >>.

Ačiū.

Jūsų užklausa

Mane domina:

Ar sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, renginius, produktus, paslaugas bei akcijas? *
  Taip
  Ne

* - Privalomi laukeliai

Ačiū.
Knygos atsisiuntimas prasidės kelių sekundžių bėgyje.

Knygos parsisiuntimas

* - Privalomi laukeliai

Dėmesio! Spausdami ATSISIŲSTI sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, įmonės paslaugas, renginius, produktų atnaujinimus ir akcijas (naujienlaiškio galima bet kada atsisakyti). Įprastai naujienlaiškį siunčiame 1-2 kartus per mėnesį.

Ačiū.

Prenumerata

Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. | Privatumo politika X