KURKIME BIM KARTU
Koja kojon su BIM startuoliais ir profesionalais,
pagal Jūsų verslo poreikius ir finansines galimybes.
July 17, 2014 by Šaltinis: Autodesk
Kompanija „Autodesk“, siekdama pristatyti jos kuriamų produktų galimybes, organizuoja internetinius seminarus „Autodesk Meet the Expert“, kurių metu „Autodesk“ klientai dalinasi savo patirtimi.

Artimiausiame webinare sužinokite, kaip kurti žaidimų veikėjus naudojant Autodesk® Maya LT™.

(angl. Character Modeling for Games in Maya LT)

Kompanija „Autodesk“, siekdama pristatyti jos kuriamų produktų galimybes, organizuoja internetinius seminarus „Autodesk Meet the Expert“, kurių metu „Autodesk“ klientai dalinasi savo patirtimi.

Artimiausiame webinare sužinokite, kaip kurti žaidimų veikėjus naudojant Autodesk® Maya LT™. Renginio ypatingas svečias - Justinas Marshallas, dirbantis dizaino kompanijoje „Digital-Tutors“.

R E G I S T R U O K I T Ė S   D A B A R   >>

Data:    Liepos 22 d., 2014

Laikas:   15:00-16:00 Lietuvos laiku

Jei domitės, kaip kurti kompiuterinius žaidimus ar žaidimų įrankius pakeisti iš 2D į 3D, šis webinaras yra skirtas kaip tik jums. Renginio metu Justinas Marshallas iš „Digital-Tutors“ parodys, kaip kurti trimačius žaidimų veikėjus naudojant „Maya LT“ programinę įrangą, pritaikytą nedidelėms dizaino kompanijoms.

Webinaro metu bus ne tik demonstruojamas žaidimo veikėjų kūrimas – jūs galėsite įsitikinti, kad su „Maya LT“ įrankiais galima produktyviai kurti įvairias formas ir tekstūras bei išgauti aukšto lygio detales.

Webinaras vyks anglų kalba.

   Pateikite užklausą peržiūrėti ankstesnius webinarus dizaineriams 

►   Ar žinote, kad įsigiję „Maya LT 2015“ prenumeratą gaunate ne tik daugybę „Autodesk“ prenumeratos privalumų, bet ir nemokamas pamokas iš „Digital-Tutors“?

Ačiū.

Jūsų užklausa

Mane domina:

Ar sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, renginius, produktus, paslaugas bei akcijas? *
  Taip
  Ne

* - Privalomi laukeliai

Ačiū.
Knygos atsisiuntimas prasidės kelių sekundžių bėgyje.

Knygos parsisiuntimas

* - Privalomi laukeliai

Dėmesio! Spausdami ATSISIŲSTI sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, įmonės paslaugas, renginius, produktų atnaujinimus ir akcijas (naujienlaiškio galima bet kada atsisakyti). Įprastai naujienlaiškį siunčiame 1-2 kartus per mėnesį.

Ačiū.

Prenumerata

Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. | Privatumo politika X