KURKIME BIM KARTU
Koja kojon su BIM startuoliais ir profesionalais,
pagal Jūsų verslo poreikius ir finansines galimybes.
September 04, 2013 by Šaltinis: Autodesk
Š.m. rugpjūčio pabaigoje kompanija „Autodesk“ išleido naują produktą kompiuterinių žaidimų su judančiais personažais kūrėjams. Autodesk® Maya LT™ programinė įranga yra 3D modeliavimo ir animacijos kūrimo įrankis, skirtas mažoms ir vidutinio dydžio dizaino studijoms, kuriančioms veiksmo žaidimus kompiuteriams ir mobiliesiems įrenginiams. Pirkdami „Maya LT“, dizaineriai už prieinamą kainą įsigyja visus žaidimams kurti reikalingus įrankius.

Š.m. rugpjūčio pabaigoje kompanija „Autodesk“ išleido naują produktą kompiuterinių žaidimų su judančiais personažais kūrėjams.

Autodesk® Maya LT™ programinė įranga sukurta galingos programos Autodesk® Maya® pagrindu. „Maya LT“ yra 3D modeliavimo ir animacijos kūrimo programa, skirta mažoms ir vidutinio dydžio dizaino studijoms, kuriančioms veiksmo žaidimus kompiuteriams ir mobiliesiems įrenginiams. Pirkdami „Maya LT“, dizaineriai už prieinamą kainą įsigyja visus žaidimams kurti reikalingus įrankius.


Šis produktas leidžia dizaineriams efektyviai dirbti pažangiausiomis 3D modelių kūrimo ir atvaizdavimo technologijomis, modeliuoti, kurti scenas ir personažus, jų apšvietimą, tekstūras ir realius personažų judesius. Tikslesnė peržiūros technologija leidžia kūrėjams peržiūrėti sukurtus vaizdus dar prieš juos užkraunant į žaidimą.

Išskirtinės „Autodesk® Maya LT™“ savybės:

  • Didelis darbo efektyvumas leidžia kurti žaidimus itin greitai;
  • Specializuoti lankstūs modeliavimo įrankiai, atitinkantys žaidimų kūrėjų poreikius;
  • Patogi sukurtų scenų peržiūra, aukšta atvaizdavimo kokybė užtikrina sklandžią darbų eigą.

„Maya LT 2014“ yra kompiuterinių žaidimų kūrėjams skirtas puikus daug galimybių teikiantis produktas už nedidelę kainą. Kviečiame įsigyti programą Autodesk® Maya LT™ ir dirbti naujausiais ištobulintais dizaino įrankiais.

Dėl  „Maya LT 2014“ įsigijimo ar norėdami gauti daugiau informacijos kreipkitės tel. +370 5 2398111 arba el. paštu info@aga-cad.lt.

Ačiū.

Jūsų užklausa

Mane domina:

Ar sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, renginius, produktus, paslaugas bei akcijas? *
  Taip
  Ne

* - Privalomi laukeliai

Ačiū.
Knygos atsisiuntimas prasidės kelių sekundžių bėgyje.

Knygos parsisiuntimas

* - Privalomi laukeliai

Dėmesio! Spausdami ATSISIŲSTI sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, įmonės paslaugas, renginius, produktų atnaujinimus ir akcijas (naujienlaiškio galima bet kada atsisakyti). Įprastai naujienlaiškį siunčiame 1-2 kartus per mėnesį.

Ačiū.

Prenumerata

Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. | Privatumo politika X