KURKIME BIM KARTU
Koja kojon su BIM startuoliais ir profesionalais,
pagal Jūsų verslo poreikius ir finansines galimybes.
„AGA CAD“ pristato naują produktą – techninės dokumentacijos valdymo sistemą PRODOC, kuri ypač aktuali projektavimo įmonėms, dirbančioms su rusakalbe rinka. Sistema pilnai atitinka Rusijos standartus, be to, ji gali būti pritaikyta ir pagal kitų šalių projektavimo standartus. Ši dokumentacijos valdymo programinė įranga adaptuojama pagal kiekvienos įmonės standartus ir vidines taisykles. 
Pagrindinė PRODOC paskirtis - efektyvus dokumentų srauto naudojimas projektuojančiose organizacijose ir pagalba gerinant tarpusavio sąveikos lygį bei kontroliuojant projektavimo darbų eigą.

„AGA CAD“ pristato naują produktą – techninės dokumentacijos valdymo sistemą PRODOC, kuri ypač aktuali projektavimo įmonėms, dirbančioms su rusakalbe rinka. Sistema pilnai atitinka Rusijos standartus, be to, ji gali būti pritaikyta ir pagal kitų šalių projektavimo standartus. Ši dokumentacijos valdymo programinė įranga adaptuojama pagal kiekvienos įmonės standartus ir vidines taisykles. 

Programa sukurta kompanijos PSS (rus. ПСС, Петростройсистема). Ši 1994 m. įkurta inžinerinė konsultacinė kompanija specializuojasi kompleksinio projektų automatizavimo ir efektyvumo didinimo produktų kūrime. Įmonės PSS programos taikomos architektų, konstruktorių, aplinkos inžinerijos, statybos, mašinių gamybos, laivų statyklų darbuose.

Šios kompanijos automatizuoto valdymo sistemos diegiamos projektuojančiose organizacijose, kad padėtų greitai ir su nedidelėmis investicijomis padidinti darbo našumą, sutrumpinti projektų atlikimo laiką ir pagerinti projektų kokybę.

Pagrindinė sistemos PRODOC paskirtis - efektyvus dokumentų srauto naudojimas projektuojančiose organizacijose ir pagalba didinant tarpusavio sąveikos lygį bei kontroliuojant projektavimo darbų eigą:

PRODOC nauda

projektuotojams 

  • Greitas archyvinės elektroninės dokumentacijos pasiekimas projektuotojams padeda efektyviai panaudoti kartotinius duomenis, kas leidžia optimizuoti resursus, naudojant dokumentus architektūrinėse organizacijose;
  • Greitas kolegų elektroninės dokumentacijos pasiekimas leidžia projektuotojams efektyviai keistis informacija ir žinoti visus paskutinius projekto pakeitimus;
  • Sistemoje esančios apsaugos priemonės leidžia padidinti projektinių duomenų saugumą ir sumažinti projektuotojo prastovų riziką, sutrikus kompiuterinei sistemai, išėjus iš rikiuotės serveriui ar netyčia ką nors ištrynus.

PRODOC nauda

vadovams 

  • Ženklus duomenų apie einamuosius darbus surinkimo pagreitinimas ir galimybė pamatyti prie savo darbo stalo projekto ypatybes (kuri iš užduočių pateikta, kuri baigta, kuri atmesta ir dėl kokių priežasčių);
  • Galimybė stebėti realiu laiku darbų vykdymą leidžia matyti projekto būseną konkrečiu metu (kokie skyriai, dokumentai baigti, kokie atliekami, kokie atiduoti į archyvą, kokie dar nepradėti ruošti);
  • Greita dokumentų paieška leidžia lengvai orientuotis gaunamoje projektų korespondecijoje, rasti reikalingą gautą laišką ir pamatyti, ar buvo atsakyta. Vidinis dokumentų judėjimas architektūrinėse organizacijose, statybinėse ir projektuojančiose kompanijose gali būti sinchronizuotas su visų ryšio priemonių ir komunikacinių sistemų darbu. 

Sistema pritaikoma kiekvienos įmonės standartams ir vidinėms taisyklėms. PRODOC turi papildomas paprasto ir akivaizdaus finansinio planavimo galimybes, kurios leidžia generuoti ataskaitas įvairiais pjūviais, lentelėse ir grafiniu pavidalu.

Jei tarp jūsų klientų yra užsakovų iš Rusijos, sistema PRODOC gali būti jums labai naudingu darbo įrankiu. Sudomino? Kreipkitės į mus – suorganizuosime projektų valdymo programos internetinę demonstraciją jums patogiu metu.

Jei turite klausimų ar komentarų, susijusių su PRODOC sistema, galite juos rašyti čia ar tiesiai mums el. paštu info@aga-cad.lt. Taip pat galite skambinti tel. 8 5 2398111. Jūsų nuomonė visada laukiama!

Ačiū.

Jūsų užklausa

Mane domina:

Ar sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, renginius, produktus, paslaugas bei akcijas? *
  Taip
  Ne

* - Privalomi laukeliai

Ačiū.
Knygos atsisiuntimas prasidės kelių sekundžių bėgyje.

Knygos parsisiuntimas

* - Privalomi laukeliai

Dėmesio! Spausdami ATSISIŲSTI sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, įmonės paslaugas, renginius, produktų atnaujinimus ir akcijas (naujienlaiškio galima bet kada atsisakyti). Įprastai naujienlaiškį siunčiame 1-2 kartus per mėnesį.

Ačiū.

Prenumerata

Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. | Privatumo politika X