KURKIME BIM KARTU
Koja kojon su BIM startuoliais ir profesionalais,
pagal Jūsų verslo poreikius ir finansines galimybes.
Primename, kad tik iki šių metų kovo mėnesio 27 dienos „Autodesk“ 2008 versijų naudotojai gali atsinaujinti turimą programinę įrangą į naujausią 2014 metų versiją. Be to, tai puiki proga sutaupyti, nes atsinaujinti programas galima su specialia 30% nuolaida.
Skubėkite pasinaudoti šiuo pasiūlymu jau šiandien, nes vėliau 2008 versijų programų atnaujinti nebus galima. Ateityje norintiems dirbti su naujausia versija teks pirkti naują produktą už pilną kainą.

Primename, kad tik iki šių metų kovo mėnesio 27 dienos „Autodesk“ 2008 versijų naudotojai gali atsinaujinti turimą programinę įrangą į naujausią 2014 metų versiją. Be to, tai puiki proga sutaupyti, nes programas atsinaujinti galima su specialia 30% nuolaida. *Nuolaida netaikoma tik „AutoCAD LT“ ir kitiems LT šeimos produktams.

Kodėl tai SVARBU?
Skubėkite pasinaudoti šiuo pasiūlymu jau šiandien, nes ateityje norint naudotis naujausia programine įranga, teks pirkti naują produktą už pilną kainą.

Kadangi nuo 2014 kovo 31 dienos kompanija „Autodesk“ nutraukia jų palaikymą, vėliau 2008 versijų programų atnaujinti negalėsite. Po kovo 31 norintys dirbti su naujausia versija turės įsigyti naują licenciją.

Nepraleiskite paskutinės galimybės atsinaujinti 2008 versijos programinę įrangą. Jei programą atnaujinsite kartu su Autodesk prenumerata, nemokamai gausite ir 2015 metų versiją.

Dėl detalesnės informacijos kviečiame susisiekti tel. (8 5) 23 98 111 arba el. paštu info@aga-cad.lt.

Ačiū.

Jūsų užklausa

Mane domina:

Ar sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, renginius, produktus, paslaugas bei akcijas? *
  Taip
  Ne

* - Privalomi laukeliai

Ačiū.
Knygos atsisiuntimas prasidės kelių sekundžių bėgyje.

Knygos parsisiuntimas

* - Privalomi laukeliai

Dėmesio! Spausdami ATSISIŲSTI sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, įmonės paslaugas, renginius, produktų atnaujinimus ir akcijas (naujienlaiškio galima bet kada atsisakyti). Įprastai naujienlaiškį siunčiame 1-2 kartus per mėnesį.

Ačiū.

Prenumerata

Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. | Privatumo politika X