KURKIME BIM KARTU
Koja kojon su BIM startuoliais ir profesionalais,
pagal Jūsų verslo poreikius ir finansines galimybes.
Įsigyta Autodesk® licencija suteikia Jums teisę legaliai naudotis „Autodesk“ programine įranga ne tik darbo vietoje, bet ir namuose. Tačiau yra tam tikri reikalavimai, kurių programinės įrangos pirkėjams privalu laikytis...
 

Įsigyta Autodesk® licencija suteikia Jums teisę legaliai naudotis „Autodesk“ programine įranga. 

Diegiant kiekvieną licencinę programą, yra pateikiama „Autodesk“ licencijuotos programinės įrangos naudotojo sutartis. Ją būtina atidžiai perskaityti.

Jei Jūs sutinkate su šios sutarties sąlygomis, galite tęsti programos diegimą ir tuo pačiu įsipareigojate laikytis „Licencijuotos programinės įrangos naudotojo sutarties“ sąlygų.

Jei Jūs nesutinkate su šios sutarties sąlygomis, diegimas bus sustabdytas. Jūs galite grąžinti programinę įrangą kompanijai „Autodesk“ arba „Autodesk“ atstovams, iš kurių ją įsigijote, per 30 dienų nuo įrangos įsigijimo datos.

Licencijos negalima parduoti, nuomoti ar kitaip perduoti jos nuosavybės teisės kitam fiziniam ar juridiniam asmeniui be „Autodesk“ patvirtinimo.

Jei naudojate komercinę licencijuotą programinę įrangą ir esate „Autodesk“ prenumeratorius, Jūs turite galimybę įsidiegti dar vieną (1) papildomą programos kopiją namų (stacionariame) kompiuteryje, užtikrinant, kad:

•   šia papildoma programos kopija naudosis tas pats naudotojas;

•   namų ir darbo kompiuteriai nėra toje pačioje vietoje.

Papildoma programos kopija negalima naudotis tuo pat metu, kai licencijos savininkas ar kitas žmogus naudojasi originaliąja (pirmąja) programa stacionariame kompiuteryje.

Susiję:

„Autodesk“ 2010-ųjų versijų programinės įrangos diegimas ir aktyvacija - pavyzdys

Autodesk® programos licencijos perdavimo kitam naudotojui taisyklės

„Autodesk“ 2009-ųjų versijų programinės įrangos diegimas ir aktyvacija

Ačiū.

Jūsų užklausa

Mane domina:

Ar sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, renginius, produktus, paslaugas bei akcijas? *
  Taip
  Ne

* - Privalomi laukeliai

Ačiū.
Knygos atsisiuntimas prasidės kelių sekundžių bėgyje.

Knygos parsisiuntimas

* - Privalomi laukeliai

Dėmesio! Spausdami ATSISIŲSTI sutinkate gauti AGACAD naujienlaiškius apie CAD BIM rinkos naujoves, įmonės paslaugas, renginius, produktų atnaujinimus ir akcijas (naujienlaiškio galima bet kada atsisakyti). Įprastai naujienlaiškį siunčiame 1-2 kartus per mėnesį.

Ačiū.

Prenumerata

Sklandžiam svetainės veikimui, jūsų naršymo patirties gerinimui bei rinkodarai naudojame slapukus. Naršydami toliau sutinkate su slapukų įrašymu. | Privatumo politika X